Toptan Kadın Montlarıyla Yılın Trendlerini Takip Edin

2024-06-21

Kış aylarında kadınların en önemli giyim parçalarından bir tanesi olan montlar hem şık bir görünüm yansıtmaları hem de sıcacık tuttukları için oldukça önemlidir. Montu kabandan ayıran ayrıntı ise montların basen bölgesini kapatacak kadar uzunlukta olmalarıdır.  Kabanların boyları ise daha uzun olarak tasarlanır. Öncelikle montun üretim aşamasında kullanılan malzemesi oldukça önemlidir. Montun dış yüzeyi sıvı geçirmez ve rüzgara karşı koruyucu bir malzemeden üretilmesi gerekir. Ayrıca iç yüzeyinde yer alan kısım ise yüksek kaliteli bir yalıtım malzemesi ile tasarlanmış olmalıdır. Bu sayede hem soğuk havalardan koruma sağlarken hem de rahat bir şekilde kullanım imkanına erişebilirsiniz. Rahatlık, soğuk havadan koruma, şıklık ve kalite özetle kadınların mont tercihinde aradığından da fazlası Merterium'da.

Toptan kadın mont kategorisi altında benzeri olmayan ürünlerimizi kaçırmayın.  Mont tercihi yaparken bedeninize uygun bir seçim yapmak oldukça önemlidir. Giyeceğiniz montun sizi sıkmaması ve içinde rahat hareket etmenizi önlememesi gerekir. Bununla beraber montun altına giyeceğiniz hırka kazak gibi diğer katmanlarınızı da hesaba katarak mont tercihinde bulunmalısınız.   Bu sebeple bir mont satın alırken aynı bedenin birkaç farklı boyutuna bakarak hangi bedenin sizin için en uygun olduğunu deneyerek belirleyebilirsiniz.

Toptan Mont Modellerinde Çeşitlilik

Kadınların en çok tercih etmiş olduğu klasik mont modelleri her zaman moda olan ve her tarz da uyum sağlayan modellerdir.  Klasik modeller her zaman şık ve zarif bir görünüm elde etme imkanı sunar. Spor tasarımı sahip toptan mont modelleri daha rahat ve spor bir görünüm elde etme imkanı sunar.  Bu kategoriye ait toptan mont modelleri arasında spor ceketler, bomber montlar ve softshell  montlar yer alır. Bu tarz modelleri tasarım yapılırken çoğunlukla hafif malzemelerden üretilir ve daha rahat bir kullanın imkanı sunar.

Kürk ayrıntılı toptan mont modelleri zarif havası ve zengin göstermesi ile trendler arasında yer alır. Bu kategoriye ait olan toptan mont modelleri arasında kürklü manşet, kürklü yaka ve kürklü kapüşonlu montlar yer alır.  Bu tarz modeller hem sıcak bir görünüm yansıtırken hem de şık görünmenizi sağlar

Toptan Peluş ve Deri Mont Modelleri

Peluş montlar çoğunlukla kalın ve uzun bir yaka tasarımına sahiptirler.  Fakat kısa olanı ve crop tarzda tasarımları da mevcuttur. Peluş montlarda renk seçenekleri fazladır.  Klasik beyaz ve siyah renklerin beraberinde mor, mavi, yeşil ve pembe gibi canlı renklerde tercih edilir. Skinny jeanlar bot ve spor ayakkabılar ile kombin yapılabilirler.  Deriden üretilmiş olan toptan kadın mont modelleri her zaman stil sahibi bir görünüm yansıtır.  Bu kategoriye ait olan toptan deri mont modelleri arasında deri ceketler, deri montlar yer alır.  Bu modeller her tarzda uygun olarak kombin yapılabilir ve her zaman şık bir görünüm yakalamanızı sağlar.

Bu montlar haricinde parka montlar, sonbahar kış sezonunda çoğunlukla tercih edilen bir başka toptan mont modelidir.  Çoğunlukla kalın ve uzun kumaşlardan üretilir.  Bu montlar çoğunlukla bel bölgesinde bir kemer ile kullanılır.  Parka toptan montlar çoğunlukla büyük bir kapüşon detayına sahiptir. Bu özelliği sayesinde soğuk havalarda ekstra koruma sağlar. Birbirinden farklı kumaş yapısına sahip ve farklı tasarımlarda toptan mont modellerini Merterium’da bulabilirsiniz.  Mağazanızın vitrinini ve online satış sitenizi görselini zenginleştirmek istiyorsanız firmamızın sizlerin, beğenisine sunmuş olduğu toptan mont modellerini inceleyerek mağazanızda ya da online satış sitenizde montlarımıza yer verebilir geniş müşteri kitlesine hitap edebilirsiniz.